pil
menu

Vejledning til bedre søgning

Print

Det er altid en udfordring at finde præcis det, man søger efter, og vi har gjort vores bedste for, at det vil lykkes.

Alligevel er der nogle små genveje til et bedre søgeresultat, hvis du sætter dig lidt ind i, hvordan siden er skruet sammen.

Der findes grundlæggende to måder at finde emner på legekasse.dk – enten bruger du søgefeltet og de muligheder, det gi'r, eller også finder du vej ved hjælp af kategorier. Det er lidt en smagssag, hvad der fungerer bedst for dig.

Søgefunktionen
Det orange søgefelt er altid synligt, og her kan du søge frit i hele legekassen, eller du kan afgrænse din søgning ved at klikke nogle af kriterierne fra lige under søgefeltet. Hvis du ikke skriver noget i søgefeltet, når du søger, så får du alle emner, der passer på afgrænsningen.

Fx kan du få alle lege for juniorer, hvis det kun er "4. kl. - 6. kl" og "Lege", der er markeret, og der ikke står noget i søgefeltet, når du klikker "søg".

Du kan også sagtens søge på flere ord på samme tid og derved få afgrænset resultatet.

Kategorier
På legekasse.dk har kategorier fået en helt særlig plads, nemlig en markant sort "bjælke" på tværs af siden, som folder sig ud, hvis du klikker på den. Derinde kan du se, at alle emner er opdelt i tre hovedkategorier: "Kreativ", "Lege" og "Løb". Ud for hver hovedkategori finder du alle underkategorierne, som løbende bliver justeret alt efter, hvilket indhold der kommer i kassen. Alle kategorier kan klikkes på, hvorefter du selvfølgelig får vist alle emner, der er med i den kategori – også hovedkategorierne.

Nederst i kategori-bjælken finder du en særlig slags hovedkategori, der hedder "Andre". Det er nogle kategorier, der går på tværs af de andre tre hovedkategorier, fx alder.

 
 
Website by Typofree Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler