pil
Lege

Julestafet

Print

Lav en julestafet, så kroppen kommer i bevægelse midt i julefesten eller julefrokosten. Lad dig inspirere af disse forslag:

Juletræsstafet
Deltagerne skal pynte et juletræ og konkurrence om, hvem der først får deres pynt på træet. Det kan enten være et fælles juletræ, eller hvert holdt får en juletræ.
Hvert hold får lige meget julepynt - fx 5 julehjerter, 5 julestjerner, 6 engle, 3 lys og lyseholder, en kort guirlande og lign. 
Holdet må kun løbe én af gangen, og der må kun hænges et stykke julepynt på af gangen.

Stafetten kan udvides, så holdene skal lave julepynten inden - fx flette julehjerter og julestjerner, som hænges på. 

Juledekorationsstafet:
Hvert hold får udleveret en klump ler, tallerken, et lys, lidt gran, grankogler, en sløjfe og andet, som skal på dekorationen. 
Holdet skal én af gangen hen til et bestemt sted/bord og lave dekorationen. Fx løber den første hen og stiller tallerken. Den næste løber hen på leret osv. 

Guirlandestafet:
Hvert hold får udleveret julepapir, saks og lim. De skal først klippe et bestemt antal strimler og derefter én af gangen løbe hen til et bestemt sted og samle guirlanden.
Hvem får først samlet den? 

Pakkestafet:
Hvilket hold får først pakket små gaver ind? Den kan være tændstiksæsker, reklamer eller andet. 
Den første på holdet løber hen til et bord og pakker ind. De må kun gøre én ting af gangen. Fx sætte et stykke tape på midten, den næste kan folde en af siderne sammen, den næste sætter tape på osv.

Skrevet af DFS

Information

Legekasse ID:
L364

Alder:
0 - 4 år, 5 år - 3. kl., 4. kl. - 6. kl.

Kategorier:
Julelege

 
 
Website by Typofree Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler