pil
menu

Bag om legekasse.dk

Print

Kreativitet og leg giver hverdagen kulør - og Danmarks børn skal høre om Gud! Derfor har Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler oprettet legekasse.dk der kombinerer de to ting. Vi ønsker nemlig at inspirere og udruste dem, der vil give det største til de mindste.

Når emnet er Børn og Gud eller Kirke for børn, så er DFS organisationen, der kan hjælpe. Vi har kurser, udgivelser og konsulenter - og ressourcer på soendagsskoler.dk

DFS er en selvstændig organisation inden for den danske folkekirke. Vi har over 300 klubber og lejre rundt i hele landet - lige fra legestuer og Gospel-kids til Break-klubber og sommerlejre. Vores dygtige konsulenter er klar til at inspirere, udruste og give ressourcer til dig, der arbejder med "Kirke for børn"!

Det er vigtigt med konkrete og kreative idéer og inspiration til alle, der er sammen med børn. Her kan du bruge legekasse.dk og de hundredvis af lege, løb og aktiviteter i klub og på lejr - eller bare derhjemme!

Skulle du være interesseret i en snak om lege, løb eller kreative påfund, så skal du være velkommen til at kontakte din lokale konsulent.

Følg os på facebook/legekasse.dk & facebook/soendagsskoler

Mere info

Du kan læse mere om hvad DFS er, og hvad vi ellers laver på soendagsskoler.dk

 
 
Website by Typofree Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler